Nyt on juhlat juhlittu. Ruoat ei ainakaan loppuneet kesken, se huoli oli siis turha. Helle verotti niin ruokahalua kuin vieraiden määrääkin, joten yli jäi kolmesta kakusta puolitoista, suurin osa kekseistä ja hyrristä, pari leipää... Niin, ja viidelletoista varattua keittoa söi vain kolme ihmistä.

1243853248_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täytekakku onnistui lähes täydellisesti (siihen nähden että olen aloittelija): pohjien kuohkeus, täytteen maku ja koostumus, koristelu. No, vaahtoa tuli täytteeseen ehkä liian vähän, mutta se ei lopputuloksessa haitannut. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin laittamaan marsipaanin alle sokerikreemin, kuten Kinuskikissa blogissaan neuvoo, vaikka se rasvan ja sokerin määrä epäilytti (eihän tuo kakku kyllä muutenkaan mikään terveysversio ole...). Marsipaanikuorrute levittyi taitoihini nähden tasaisesti kakulle, ja koristelustakin tuli mielestäni nätti, vaikka en kiireessä ehtinyt pyyhkiä viimeisiä tomusokeriläikkiä pois kukista ja lehdistä. Erityisesti innostuin koristelugeelistä, jota en ollut ennen näitä kakkuja ikinä kokeillut. Se oli erittäin helppokäyttöistä ja nätin näköistäkin. Kokonaisuudessaan kakut kestivät ja kestävät samanlaisena hyvin, valumatta lätäköksi jne. Ja vierailta kuulin paljon kehuja :). Ei kovin suomalaista kehua itseään näin, mutta on pakko olla ylpeä itsestäni ja kakuistani!

1243854311_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja vielä kerran suuren suuri kiitos Kinuskikissalle, jonka bolgista löysin täytteen ja sokerikreemin ohjeen, sekä neuvoja marsipaanilla kuorruttamiseen!