Viikonloppuna olin Helsingissä Flow-festivaaleilla. Tämä ei ole ainut blogi josta voi lukea Flow'sta, mutta veikkaan ettei suurin osa sitä niistä postauksista suinkaan käsittele ruokaa vaan muotia. Sen näki tosiaan siellä: pieni alue täynnä tyylistään hyvin tietoisia ihmisiä, useimmilla järjestelmäkamera käsissä tyrmääviin asukokonaisuuksiin törmäämisen (ja okei ehkä esiintyjienkin) varalta.

Mut nyt asiaan: toisin kuin useimmilla festareilla, Flow'ssa ei ollut tarjolla makkaraperunoita vaan luomukaritsapastaa ja tyylikkäitä voileipiä. Itse söin päivällä tuota pastaa ja illalla niinkin ympäristöystävällistä ruokaa kuin (oletettavasti naudan-)lihapullia ja riisiä (no hei, se karitsa oli kuitenkin luomua!). Pasta ei hienon trendikkäästä nimestään huolimatta ollut kovin erikoista, tosin ei pahaakaan. Lihapullat maistuivat varsinkin siinä nälässä erinomaisilta. Mutta Flow'n paras makuelämys tulee tässä:

1250793448_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihanan pehmeä ja tumman suklainen pähkinä-suklaakakku. Ihan äärettömän hyvää! Mmm nuo pähkinät... Mulla on huomenna synttärijuhlat (the day on tänään hehhee :)), ja suunnittelin leipovani tämän tyyppistä kakkua sinne.